IAT ROAD
Transport og logistik af kemi og tørgods
IAT SERVICE CENTER
Tankrensning og containerdepot
IAT TANK TERMINAL
Tanklager for flydende produkter
IAT BASE & ENERGY
Logistik og terminal til energisektoren
IAT AIR & SEA
Søfragt, luftfragt og kurér
IAT AGENCY
Skibsagentur
IAT INTERMODAL
Tankcontainer og logistik

IAT’s tankrensningsanlæg i Kolding runder 30 år

24. november 2016

Den 1. december  er det 30 år siden, at IAT indviede sit den gang banebrydende tankrensningsanlæg i Kolding. Anlægget blev strategisk placeret tæt på motorvej E45, og det er stadig en god placering tæt på en stor trafikåre.  Ved indvielsen i 1986 bestod anlægget af en enkelt bane, og det var der en vis spænding, man spejdede efter den første kunde.. Var potentialet der? Kunne der tiltrækkes kunder? 

Kunderne kom, og anlægget er sidenhen  løbende  udvidet og opdateret, så det i dag indeholder tre baner, hvoraf én er indrettet til rengøring af fødevaretanke efter HACCP-reglerne. 

Siden starten er der også indført samt erhvervet godkendelser indenfor både den kemiske industri og fødevareindustrien.

 I dag er anlægget arbejdsplads for 7 medarbejdere, og de har gennem årene rengjort adskillige tusinde tankvogne, tankcontainere og IBC'ere. Gennem årene er der også indført en del mere IT. Dengang var der anvisninger og registreringer i papirer og tykke ringbind. I dag er tingene registreret elektronisk.

Kunderne kommer langvejs fra, og der kommer mange forskellige nationaliteter på anlægget, hvor chaufførerne kan få sig et bad og en kop kaffe, mens deres tankvogn bliver rengjort i én af de tre baner. 

På dagen har IAT hejst flaget i Kolding, og der bydes på lidt godter til de kunder, der kommer på anlægget denne dag.

undefined