IAT ROAD
Transport og logistik af kemi og tørgods
IAT SERVICE CENTER
Tankrensning og containerdepot
IAT TANK TERMINAL
Tanklager for flydende produkter
IAT BASE & ENERGY
Logistik og terminal til energisektoren
IAT AIR & SEA
Søfragt, luftfragt og kurér
IAT AGENCY
Skibsagentur
IAT INTERMODAL
Tankcontainer og logistik

Flådestyring

20. marts 2018

Flådestyring giver bedre service og skåner miljøet

 

Miljøhensyn og endnu bedre service over for kunderne ligger bag beslutningen om at installere et moderne flådestyringssystem i IAT’s egne biler og hos faste vognmænd.

”Ud over at være et effektiviseringstiltag, så får vi gennem systemet mulighed for at give vores kunder bedre track & trace på godset”, fortæller Jørgen Sørensen, IAT’s administrerende direktør.

Alle opkoblede biler kan ses live på et oversigtsbillede, som også giver speditøren komplet statistik og optimeringsværktøjer. Det giver en bedre disponering af biler og ruter, så godset når hurtigt og sikkert frem til modtagerne rundt om i Europa.

Den grønne profil er vigtig for IAT. Virksomheden opfordrer alle chauffører til at ”køre grønt”, og indsamler løbende statistik over kørselsmønster med henblik på forbedret kørsel og mindre udledning. Internt kan chaufførerne endda konkurrere om at have den ”grønneste” profil.

I tillæg til brændstoføkonomi og kørselsmønster, har speditøren adgang til resterende køretid på den enkelte bil og kan sikre, at køre-/hviletidsreglerne bliver overholdt.

"Det er vigtigt for os, at vi lever op til den tillid, vores kunder viser os. Vi sætter en stor ære i at overholde reglerne, og nu får vi en forbedret mulighed for at dokumentere, at IAT sætter kvalitet og sikkerhed i højsædet”, afslutter Jørgen Sørensen.

Vehco Communications systemet udrulles løbende hen over de første måneder af 2018.

 -------------------------------------------------

Er du interesseret i at høre mere om IAT’s vejtransporter og/eller nye notifikationsmuligheder for dit gods, så er du velkommen til at kontakte IAT Road på +45 7913 1000.

Vehco.jpg