IAT ROAD
Transport og logistik af kemi og tørgods
IAT SERVICE CENTER
Tankrensning og containerdepot
IAT TANK TERMINAL
Tanklager for flydende produkter
IAT BASE & ENERGY
Logistik og terminal til energisektoren
IAT AIR & SEA
Søfragt, luftfragt og kurér
IAT AGENCY
Skibsagentur
IAT INTERMODAL
Tankcontainer og logistik

Vi kører også UK

17. april 2018

Mange forbinder IAT med kemi og farligt gods, men virksomheden er meget mere end de velkendte tankbiler.

Steen Due Frederiksen fra IATs Road-afdeling i Esbjerg har lavet transporter til og fra UK i mere end 32 år. Internt er Steen da også kendt som et opslagsværk over engelske postnumre – med de mange års erfaring, så ligger de på rygraden.

”Vi disponerer alt fra pakker over stykgods, partlæs og hele biler til og fra UK, og vi har afgange mange gange om ugen. Kunderne kan få stort set alt transporteret, også farligt gods”, fortæller Steen. 

IAT sejler godset med overfarten Esbjerg – Immingham, og bruger egne biler eller faste lokale vognmænd til indhentning og levering dør til dør.

I løbet af ugen har IAT ikke mindre end fire faste afgange for partlæs og full loads import / eksport UK. Stykgods sendes to gange ugentligt. 

”Det er vores erfaring, at man ikke skal arbejde sammen med hvem som helst i England. Vi har derfor gennem mange år haft et godt, fast samarbejde med NTEX, som er Englands førende logistik logistikvirksomhed med speciel ekspertise på Skandinavien og Kontinentet”. 

-------------------------------------------------

Har du en transport til eller fra UK, eller er bare du interesseret i at høre mere om IATs transporter til UK, så er du velkommen til at kontakte Steen Due Frederiksen på tlf. +45 7913 1063 eller sdf@iat.dk.

 undefined