IAT ROAD
Transport og logistik af kemi og tørgods
IAT SERVICE CENTER
Tankrensning og containerdepot
IAT TANK TERMINAL
Tanklager for flydende produkter
IAT AIR & SEA
Søfragt, luftfragt og kurér
IAT INTERMODAL
Tankcontainer og logistik

Relationer og et stærkt netværk

13. december 2018

IAT deltog igen i år i den årlige konference for det verdensomspændende netværk ”Air & Sea Association”. Konferencen blev afholdt i Vietnam med deltagelse af netværksmedlemmer fra hele verden.

”Vi giver vores kunder den bedste service ved at være en del af de stærkeste agentnetværk. Specielt i Asien gør de gode og mangeårige relationer en stor forskel”, fortæller Christian Rølmer Christensen, arbejdende bestyrelsesformand for IAT. 

Hos IAT bliver sø- og luftfragt håndteret af en specialafdeling med lang erfaring inden for luftfragt, skibsfragt og kurerforsendelser.

”Sikkerhed, service og høj kvalitet i samarbejdet betyder alt for os”, understreger Christian. ”Gennem vores medlemskab af Air & Sea Association skaber vi de bedste betingelser for vores kunder i de enkelte eksportlande. Vi ved, at vi kan stå inde for de lokale agenter, vi arbejder sammen med.”

Den årlige konference afholdes i oktober. IAT er eneste danske medlem af Sea & Air Association. 

-------------------------------------------------

Importerer du fra fjernmarkeder? Kontakt IAT Air & Sea for at høre om vores løsninger for luftfragt, skibsfragt, stykgods (LLC), containergods (FCL) og kurerforsendelser: air@iat.dk eller sea@iat.dk